Μεσοθεραπεία / Microneedling

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μια τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος, μέσα από μια διαδικασία ανάπλασης και κολλαγογέννεσης. Στο Elixirio Beauty γίνεται με την χρήση του SkinPen. To SkinPen είναι μια συσκευή που προκαλεί χιλιάδες νυγμούς στην κεράτινη στιβάδα του δέρματος επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή αύξηση της διαπερατότητας των δραστικών συστατικών αλλά και ενισχύοντας την ικανότητα ανάπλασης της περιοχής.


Ενεργά Συστατικά της Μεσοθεραπείας αποτελούν:

  • Υαλουρονικό οξύ To υαλουρονικό οξύ, είναι μια ουσία που βρίσκεται φυσιολογικά στο δέρμα μας σε μεγάλες ποσότητες ομως με την πάροδο της ηλικίας η παραγωγή του στο δέρμα μειώνεται με αποτέλεσμα σταδιακά να δημιουργούνται βαθιές ρυτίδες.Λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του, συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.
  • Οι βιταμίνες Α και C που λειτουργούν ως αντιοξειδωτικοί παράγοντες αυξάνοντας την κυτταρική λειτουργία και προστατεύοντας τα κύτταρα απο τις ελεύθερες ρίζες που γηράσκουν πρόωρα το δέρμα.
  • DMAE Φυσικό συστατικό του οργανισμού που βελτιώνει τη συσταλτικότητα των ινοβλαστών και ενισχύει τον μυϊκό τόνο, με αποτέλεσμα να προσφέρει εφέ λίφτινγκ, ιδίως όταν συνδυάζεται με βιταμίνες Α και C. Παράλληλα, μειώνει τη συσσώρευση κυτταρικών αποβλήτων καιπροστατεύει την κυτταρική μεμβράνη από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών.