Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι μια πολύ βασική διαδικασία και εμπεριέχεται σε όλες τις περιποιήσεις. Ένα δέρμα ενυδατωμένο, έχει καλύτερη ελαστικότητα και σφριγηλότητα, ενώ ευαισθητοποιείται λιγότερο από εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Έτσι, η συστηματική ενυδάτωση, στο σπίτι αλλά και στους χώρους αισθητικής, είναι απαραίτητη.

Hydradermie Guinot

Υψηλής τεχνολογίας θεραπεία προσώπου πολλαπλών δράσεων με 2 ειδών ρεύματα (γαλβανικό & υψίσυχνα). Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη και χρησιμοποιούνται ειδικά σέρουμ ανάλογα με τον κάθε τύπο δέρματος.

Με τη βοήθεια των ηλεκτροδίων τα σέρουμ αυτά ιονίζονται και τα συστατικά τους διεισδύουν στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα σας είναι ήδη πιο όμορφο.

Gold θεραπεία με φύλλα χρυσού

Με αιθέρια έλαια ylang-ylang και ρινίσματα χρυσού επιτυγχάνουμε ανανέωση και ενυδάτωση του κουρασμένου-αφυδατωμένου δέρματος σε βάθος.

Ultrasonic Hydro

Λόγω του ότι η έλλειψη ενυδάτωσης δημιουργεί λεπτές ρυτίδες, θαμπάδα, τράβηγμα ή πρόωρη γήρανση, η βαθιά ενυδάτωση αναζωογονεί και δυναμώνει και σε συνδυασμό με τους υπέρηχους επιτυγχάνουμε τη μέγιστη διείσδυση των προιόντων και διάρκεια του αποτελέσματος.

Πρόκειται για μια θεραπεία μηχανικής δράσης κατα την οποία οι υπέρηχοι βοηθούν στην επαναφορά της ικανότητας λειτουργίας των κυττάρων σε φυσιολογικά επίπεδα.