Αποτρίχωση

Αποβάλλετε την ανεπιθύμητη τριχοφυία.

Αποτρίχωση με Laser

Η Δύναμη των Τριών (Alexandrite, Diode, Nd:Yag) για Δέρμα Χωρίς Τρίχες Το LASER με 3 μήκη κύματος Alexandrite (755nm), Diode (808nm), Nd:Yag (1064nm) συνδυάζει όλες τις τεχνολογίες LASER σε μία κεφαλή. Η συνδυαστική δράση των τριών (3) μηκών κύματος εκμηδενίζει την πιθανότητα πρόκλησης εγκαύματος στον ασθενή, ενώ το διπλό σύστημα ψύξης που διαθέτει κάνει τη θεραπεία ανώδυνη και ευχάριστη. Ο συνδυασμός συστημάτων Laser είναι απαραίτητος για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ιδίως σε περιπτώσεις που παρατηρείται ανθεκτική τριχοφυΐα ή συνυπάρχουν ορμονικοί λόγοι και πιθανή χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή. Ο συνδυασμός των συστημάτων βοηθά να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα κάθε τύπος και χρώμα δέρματος και κάθε τύπος ή χρώμα τρίχας.

Το Διοδικό laser, αν και πολύ διαδεδομένο στην Αμερική, δεν είναι τόσο γνωστό στην Ελλάδα. Ο κυριότερος λόγος που το επιλέξαμε, πέραν της εξαιρετικής αποτελεσματικότητάς του, είναι το προφίλ ασφαλείας του, καθώς το μεγαλύτερο μήκος κύματος του το κάνει να δρα βαθύτερα, αποφεύγοντας τη μελανίνη στην επιδερμίδα.

Ενσωματώνοντας τα πλεονεκτήματα τριών (3) τεχνολογιών (μήκος κύματος Αλεξανδρίτη, Διοδικού και Nd: Yag) η θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας καθίσταται ασφαλής, άνετη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθΆ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης δυσχρωμίας.

Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο σε σχέση με τον Αλεξανδρίτη, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να μπορούμε να αναλάβουμε και πιο σκούρες επιδερμίδες. Τέλος ειδικά στην περιοχή του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Καθότι είναι προηγμένης τεχνολογίας, πονάει λιγότερο από παλαιότερα laser και επίσης πετυχαίνει εξάχνωση.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εγγυημένα, καθώς η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής.

Πείτε αντίο στην ενοχλητική και αντιαισθητική τριχοφυΐα και αποκτήστε το βελούδινο δέρμα που πάντοτε ονειρευόσασταν.

Αποτρίχωση με IPL

H αποτρίχωση με παλμικό φως είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυίας. To παλμικό φως απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακα της τρίχας και να τον καταστρέφει χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό.

Το IPL μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυία.

Η αποτρίχωση με IPL γίνεται για αισθητικούς λόγους, ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως π.χ. οι γυναίκες με θυλακίτιδα («σπυράκια» που εμφανίζονται στο δέρμα λίγες μέρες μετά την αποτρίχωση με κερί ή το ξύρισμα),στις οποίες το IPL συνιστά τη μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη αντιμετώπιση.

Αποτρίχωση με κερί

Αποτρίχωση με ζεστό κερί σε πρόσωπο και σώμα. Με το πέρας της περιποίησης γίνεται επάλειψη με καταπραυντικό λάδι ή αντιβιοτική αλοιφη στις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές.

Ριζική Αποτρίχωση

Η πιο αξιόπιστη μέθοδος αποτρίχωσης για πραγματικά μόνιμο αποτέλεσμα. Αφού προηγειθεί επάλειψη με αναισθητική αλοιφή γίνεται η αποτρίχωση με υποαλλεργική βελόνα μιας χρήσης και ολοκληρώνουμε με καταπραυντικό σκεύασμα που διώχνει τον ερεθισμό.